Simpel, effectief
& efficiënt.

Geen onduidelijkheden, geen kleine lettertjes. Wij zeggen waar het op staat en maken het proces graag minstens zo effectief als het resultaat.

Hoe wij werken

In 5 simpele stappen naar efficiëntere energie

1

Inventarisatie en offerte

Door middel van een vragenlijst kunt u o.a. het type dak selecteren, het hellingspercentage doorgeven en de hoeveelheid panelen. 

2

Goedkeuring offerte

Via een digitaal portal ondertekent u makkelijk en snel de offerte. Wij nemen dan contact op om een afspraak te plannen. Wanneer het voor u uitkomt.

3

Reinigen zonnepark

Met onze robot en hoogwerker komen we op de afgesproken dag(en) uw zonnepanelen reinigen. Altijd met afgesloten stroomvoorziening.

4

Gezamenlijke evaluatie

Achteraf gaan we samen met u naar de locatie. Aan de hand van een checklist en uw eigen waarneming keuren we het werk gezamenlijk goed.

5

Factuur en betaling

We versturen u vervolgens binnen 48 uur de factuur, inclusief de goedgekeurde checklist. Meestal hoeven we een jaar later pas terug te komen.

OPBRENGST

De energie opbrengst van zonnepanelen per jaar per vierkante meter is gemiddeld € 34,50 
(bron: kenniscentrum NZU)

Verlies

Sterk vervuilde zonnepanelen zorgen voor 15% verlies in rendement, wat neerkomt op ongeveer € 5,17 per vierkante meter, per jaar.

BESPARING

 Bij een oppervlakte van 1000 m2 zonnepanelen realiseert u met een professionele reiniging een besparing van € 5170,- per jaar.

De Quality Flex standaard